Șoferi amendați pentru că făceau drifturi prin Timișoara. Unul dintre ei și-a...

Șoferi amendați pentru că făceau drifturi prin Timișoara. Unul dintre ei și-a avariat mașina: „I-am dat, că-mi place”

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au amendat în ultimele două zile doi șoferi care făceau manevre periculoase în zone intens circulate din oraș.

„Deși Poliția Locală Timișoara a atras public atenția permanent cu privire la faptul că turarea motoarelor și efectuarea de derapaje, frânări bruște pe loc în scop de divertisment se sancționează drastic, există persoane care continua să încalce prevederile legale și să se distreze în acest mod. Cu orice risc. În ultimele două zile, polițiștii locali au depistat încă doi tineri în această postură. Unul dintre aceștia, de 21 de ani, din Timișoara, a fost sancționat cu 800 de lei pentru că a efectuat manevre prin derapaje în mod repetat cu autoturismul marca BMW în sensul giratoriu de pe bulevardul Antenei.


Cel de-al doilea, de 34 de ani, tot din Timișoara, a făcut astfel de manevre cu întoarceri bruște, accelerări repetate, derapaje, la intersecția străzilor 20 Decembrie 1989 cu Piața Iancu Huniade. După cum a declarat, «i-am dat că-mi place», dar «i-a dat» astfel încât a derapat și a acroșat bordura, accidentându-și autoturismul marca BMW. Pentru că a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, totul desfășurându-se la o oră intens circulată, în jurul orei 17:00, acesta s-a ales cu sancțiunea maximă de 2.500 lei”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali atenționează că astfel de metode de distracție atrag după sine sancțiuni între 800 și 2.500 de lei conform HCL 371/2007, iar cei observați de polițiștii locali sunt sancționați, chiar dacă nu sunt prinși pe loc, fiind identificați ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.