Ucis după un scandal între oamenii străzii. Ce s-a întâmplat

Ucis după un scandal între oamenii străzii. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a murit la Lugoj în urma unui scandal între persoane fără adăpost în parcul Gării, din localitate, informează lugojinfo.ro.

Omul s-ar fi aflat în parc, cu mai multe persoane care nu au adăpost, când a început scandalul. O ceartă pentru legată de băutură. La un moment dat, bărbatul a primit o palmă şi s-a prăbuşit la pământ.


Având în vedere că omul era beat, acesta a căzut ca un bolovan şi s-a izbit cu capul de caldarâm.

Impactul cu o dală de beton l-a facut să îşi piardă instant cunoştiinţa. La câteva minute distanţă omul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi după ce a primit îngrijiri medicale a fost dus de urgenţă la spital. Timp de câteva ore medicii au încercat să facă minuni, însă bărbatul a decedat. Poliţiştii şi procurorii lugojeni au reţinut agresorul, un bărbat în varstă de 51 de ani, pe care l-au dus iî fata judecătorilor şi au obţinut arestarea pentru 30 de zile, pentru vătămare corporală. Deoarece victima a decedat la spital, cazul a fost preluat de procurorii de la Tribunalul Timiş, care fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.