UniHack, „hackathon” internațional pentru studenți, la Timișoara

UniHack, „hackathon” internațional pentru studenți, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare) organizează a patra ediție a hackathon-ului internațional ce rezolva probleme civice, UniHack. Acesta va avea loc în perioada 24-27 noiembrie 2022, în Timișoara și va reuni participanți din întreaga lume.

UniHack este o competiție dedicată atât studenților, cât și elevilor de liceu, pasionați de domeniul IT, care le oferă oportunitatea de a se dezvolta și de a învăța lucruri noi în câteva zile.


Participanții vor fi grupați în echipe de maximum cinci persoane și vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a concepe și implementa soluții software sau hardware pentru probleme civice, sub îndrumarea unor mentori experimentați și a reprezentanților companiilor partenere.

Cele mai reușite și inovatoare proiecte vor intra în cursa pentru premiile fiecărui track, oferite de către sponsori, dar și pentru premiul cel mare, în valoare de 4000 euro, care va fi acordat de către organizatori.

Toate cele trei ediții anterioare au fost de succes. Anul acesta sunt așteptați din nou participanți dornici să-și dovedească ingeniozitatea în domeniul IT, dar și abilitatea de a găsi rapid soluții la probleme de actualitate.

Înscrierile sunt deschise până pe 6 noiembrie 2022, pe https://unihack.eu, unde se pot găsi mai multe informații despre eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.