Aniversare în muzica din Timișoara. La mulți ani, Tavi Iepan!

Aniversare în muzica din Timișoara. La mulți ani, Tavi Iepan!

0
DISTRIBUIȚI

Tavi Iepan împlinește astăzi frumoasa vârstă de 64 de ani, ocazie cu care redacția PRESSALERT.ro îi urează un sincer La Mulți Ani!
Deşi a cochetat pentru scurt timp cu chitara încă de la vârsta de şapte ani, fondatorul trupei Rezident Ex, a devenit îndrăgostit de muzică după ce părinţii săi i-au interzis să mai joace fotbal.

Artistul care îşi aminteşte că a studiat pentru prima oară acordurile de chitară ale piesei „House of the Rising Sun“ (The Animals) a susţinut primul său concert la Casa Studenţilor.  Printre formaţiile în care a activat Tavi Iepan se numără Ecou, Autostop, Progresiv TM sau Cargo.


În primăvara anului 1988, Tavi Iepan a părăsit ţara noastră şi s-a stabilit legal în Germania.

În luna septembrie a acestui an, Tavi Iepan a fost prezent alături de colegii săi din formația Rezident Ex la o sesiune de autografe care a avut loc la Viniloteca din Timișoara, unde cei interesați au putut cumpăra cele două albume ale trupei, „Alpha” și „Audio Doping” (acesta din urmă și pe format vinil) și tricouri. Boss“-ul trupei, sărbătoritul zilei de astăzi, a făcut cunoscut faptul că formația a înregistrat deja câteva piese pentru cel de-al treilea album, la Hamburg, alături de Ovidiu Ioncu „Kempes“, iar criticul muzical Mimo Obradov – care a condus această întâlnire – a punctat cât se poate de bine rolul pe care-l are Rezident Ex în scena rock din România.

În luna august a acestui an formația Rezident Ex a aniversat zece ani de existență printr-un concert deosebit, care a avut loc în cadrul evenimentelor care au marcat sărbătorirea Zilei Timișoarei, în Parcul Rozelor. Primul concert al formației a avut loc în data de 3 august 2012 tot în cadrul Zilei Timișoarei. De această dată, Rezident Ex a revenit în fața fanilor sub formula de Reloaded, alături de Ovidiu Ioncu „Kempes”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.