Câte ore le-au trebuit pompierilor să stingă o mașină hibrid care a...

Câte ore le-au trebuit pompierilor să stingă o mașină hibrid care a luat foc

1
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari arădeni au intervenit ieri seară pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autoturism hibrid staţionat în localitatea Vladimirescu.


Intervenţia, în premieră la un astfel de autovehicul, a fost una de durată. După trei ore flăcările au fost stinse complet. Maşina a ars aproape pe jumătate.

La ora 11 seara pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism hibrid, staționat pe strada Horia din localitatea Vladimirescu. La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta la nivelul compartimentului bateriei aflat sub bancheta din spate a autoturismului.

Deși a fost prima intervenție de acest tip pentru pompierii arădeni, aceștia au lichidat incendiul în limitele găsite, autoturismul fiind afectat în proporție de 40%. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Incendiile la autoturismele de tip hibrid și electric presupun folosirea de cantități mari de substanțe de stingere și timp îndelungat. În acest caz intervenția a durat aproximativ trei ore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.