Dosar penal pentru un elev din Timișoara care a tras cu un...

Dosar penal pentru un elev din Timișoara care a tras cu un pistol cu bile asupra unui coleg

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 2 Timișoara s-au sesizat din oficiu, ieri cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, după un incident petrecut acum trei săptămâni la Liceul cu Program Sportiv „Banatul”.

„În fapt, la data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11:00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa.


A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei conform Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor și ca măsură complementară a fost confiscată arma cu o cutie de bile și un tub de gaz”, a transmis IPJ Timiș.

Din fericire, elevul luat la țintă nu a fost rănit în urma incidentului. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.