Druckeria a virat o sumă notabilă în conturile suferindei Politehnica Timişoara. Suporterii...

Druckeria a virat o sumă notabilă în conturile suferindei Politehnica Timişoara. Suporterii fac party de 101 ani

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara parcurge şi a avut per total un an 2022 dezastruos din punct de vedere sportiv. Cheltuielile actualei stagiuni, cu contracte mari şi rezilieri pe parcurs a cântărit de asemenea serios în bugetul clubului. Chiar şi aşa, suporterii nu au părăsit echipa. Dacă la nivel naţional susţinătorii dinamovişti au impresionat prin sumele mari cu care au ţinut practic clubul în viaţă, susţinătorii alb-violeţilor şi totodată acţionari în club, cei de Druckeria, au anunţat recent că au virat 70.000 de lei în conturile lui Poli.

„Acești bani se adaugă celorlalți . lei virați până acum în acest sezon, ei urmând a fi transformați în acțiuni la următoarea majorare de capital. Aceste acțiuni vor fi oferite spre vânzare comunității de membri Druckeria, pentru a crește numărul de suporteri acționari”, se arată în textul de pe pagina suporterilor.

Altfel, deşi Politehnica se află pe locul 20, ultimul în „B”, inclusiv ultraşii au dat o nouă dovadă de ataşament, susţinând echipa într-un număr considerabil în fiecare deplasare, aşa cum s-a întâmplat şi în runda trecută, la Slatina (scor 0-0).

Sâmbătă, 3 decembrie, Politehnica joacă ultimul meci din acest an în Liga 2, contra celor de la Csikszereda, pe „Ştiinţa”.


Seara, suporterii dau drumul la petrecere, la ora simbolică 19.21 începe Poli Party, în locaţia de întâlnire tradiţională din Piaţa Unirii (D’arc), căci la 12 noaptea clubul mult iubit împlineşte 101 ani!

„Ascultăm foc în microfon de la Dani Tobe și DOXA, iar tortul Politehnicii va intra pe acordurile Noi din Banat! Intrarea costă 20 lei, cât un bilet la un meci anost de Divizia B, însă iureșul e garantat! Avem 40% reducere la toate materialele promoționale, facem înscrieri de membri Druckeria dar oferim și premii pe care le pot câștiga cei care participă la tombolele noastre!”, se arată în anunţul petrecerii. Juniorii din Academia Politehnica Timișoara beneficiază de intrare gratuită informează organizatorii.

Foto: Peluza Sud Timişoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.