Teroriști ai șoselelor, prinși conducând cu alcoolemii uriașe. Cum a ajuns instant...

Teroriști ai șoselelor, prinși conducând cu alcoolemii uriașe. Cum a ajuns instant o adolescentă de 17 ani șofer

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Reşiţa au avut o noapte încărcată. Doi bărbaţi au condus prin oraş cu o alcoolemie ridicată, în timp ce într-un alt caz, o tânără a fost depistată în postura de şofer deşi nu are permis de conducere.

Ieri la ora 1.15, poliţiştii reşiţeni au oprit pentru control, pe strada Damaschin Bojincă, din Reșița, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, care, la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aseară, la ora 22.30, un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat de polițiști de la Secția 1 Poliție Rurală Reșița, în timp ce conducea un autoturism în comuna Carașova, având o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambele persoane au fost conduse de polițiști la spital pentru prelevarea de mostre biologice, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, azi-noapte, la ora 23.30, polițiști reşiţeni au oprit pentru control, pe strada Țerovei, un autoturism condus de o tânără de 17 ani.


Din verificările efectuate s-a stabilit că un alt tânăr, de 20 de ani, i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l conduce, deși cunoștea faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.