Timpul de așteptare pentru înmatricularea mașinii, redus cu aproape trei luni în...

Timpul de așteptare pentru înmatricularea mașinii, redus cu aproape trei luni în Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Prefectul Mihai Ritivoiu a anunțat astăzi că, după opt luni de eforturi, timpii de așteptare pentru înmatriculări la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timiș au scăzut considerabil.

„În luna februarie, la două zile după învestirea în funcția de prefect, televizunile prezentau un caz revoltător în Timiş: un conducător auto era amendat de Poliția Rutieră pentru că nu şi-a preschimbat certificatul de înmatriculare în termenul legal de 90 de zile.


Singura nuanță era că, deşi cetățeanul a respectat procedura, programarea pe care Serviciul de Permise şi Înmatriculări i-a făcut-o era la 92 de zile, împingându-l în afara legii. Opt luni mai târziu, un şef schimbat, mai multe drumuri la Bucureşti şi o tonă de micro-management, vă anunț cu satisfacție că nu mai sunt probleme pe subiect. Am ajuns la termen de programare de opt zile pentru certficatele de înmatriculări şi de o zi la numerele roşii. Avem şi un ghişeu fără programări online, unde oricine poate rezolva de pe o zi pe alta. Am putea să scădem şi mai mult termenul, dar prefer să ne concentrăm resursele pe examenul auto la oraş”, a transmis Ritivoiu.

1 COMENTARIU

  1. Uita sa spuna cum s-a ajuns in acea situație: au fost arestati toti angajatii de la înmatriculări cu exceptia sifonului dna. Motivul: pt un ciubuc de 5 lei, numit spaga de dna, angajatii faceau munca suplimentara peste cei programati. Dupa citeva luni arestații, intre timp cercetati in stare de libertate, s-au intors la munca si asa a scazut timpul de asteptare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.