Incendiu la acoperişul unei case din vestul ţării. De la ce a...

Incendiu la acoperişul unei case din vestul ţării. De la ce a pornit sinistrul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș – Garda 2 Gurahonț au intervenit de urgenţă, ieri seară, pentru stingerea unui incendiu la o casă din satul Roşia, comuna Dieci, judeţul Arad.


Acoperişul unei gospodării a luat foc din cauza coşului de fum neprotejat corespunzător.

În jurul orei 23.15, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din satul Roșia. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătraţi, cu posibilitate de extindere.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite. În urma flăcărilor a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 de mp iar pereții unei încăperi au fost degradați. Pompierii au acționat și pentru evacuarea și salvarea bunurilor aflate în încăpere.

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Pompierii avertizează că astfel de incendii pot apărea şi la alte gospodării care nu-şi iau măsuri de precauţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.