Suporterii Politehnicii, la colindat în sprijinul victimelor accidentului din Petroşani. Nevoie de...

Suporterii Politehnicii, la colindat în sprijinul victimelor accidentului din Petroşani. Nevoie de sânge pentru un copil internat la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Peluza Sud Timişoara / Facebook

Accidentul de ieri, din Petroşani, a făcut şapte victime, dintre care una, din păcate, a decedat. Comunitatea sportivă a început să se mobilizeze după tragedie iar la Timişoara, suporterii alb-violeţi au anunţat că au luat legătura cu familiile micuţilor pentru a-i sprijini material. Cei din Peluza Sud vor porni la colindat în mod organizat şi vor dona acestora banii strânşi.

Toţi copiii erau juniori ai Jiului Petroşani şi se întorceau chiar de la o serbare de final de an organizată de club şi Şcoala de Fotbal „Damian Militaru”. Micuţul care nu a putut fi salvat se numeşte Cosmin Popan şi a fost printre cei premiaţi. Alţi trei copii au fost accidentaţi grav şi se află internaţi la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, din Timișoara. Dintre aceştia unul se află în stare foarte gravă. Asociaţia „Druckeria” s-a alăturat şi ea demersului şi cere sprijin pentru micuţ: „Călin Robert, unul dintre cei trei băieți internați, are nevoie de sânge grupa A2 negativ.


Dacă aveți posibilitatea, vă rugăm să donați sânge pentru micul fotbalist. În Timișoara sau oriunde în țară, doar să menționați în ziua donării „Călin Robert – Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara”.

De asemenea, Peluza Sud Timişoara a transmis la rândul ei un mesaj de sprijin iar ultraşii au anunţat că vor colinda cu scopul ca banii strânşi să-i doneze familiilor copiilor.

„Suntem alături de victimele accidentului de la Petroșani – tinerii fotbaliști ai Jiului.
Așteptăm alături de noi orice polist diseară, la ora ., în fața Catedralei. Pornim în Centru să colindăm pentru a strânge bani pe care să îi donăm familiilor copiilor, cu care suntem în contact. Orice sprijin este necesar în această perioadă grea.
Donații se pot face și în conturile AST Druckeria, deschise la Raiffeisen Bank:
LEI – RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108
EUR – RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 (Swift RZBRROBU)
GBP – RO96 RZBR 0000 0600 1779 2830 (Swift RZBRROBU)
Revolut – @seretasv1h – +40723951775 – Adrian Serețan (secretar Druckeria)
Te rugăm să menționezi ”JIUL” la descrierea tranzacției pentru a ne ajuta să ținem evidența donațiilor.
Vă mulțumim și vă așteptăm diseară în centru alături de noi!”, se arată în comunicatul suporterilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.