Un șofer care conducea o mașină radiată de un an și altul...

Un șofer care conducea o mașină radiată de un an și altul cu acte false, prinși la granița de vest în interval de jumătate de oră

0
DISTRIBUIȚI

În perioada 9 – 11 decembrie, la Punctul de Trecere al Frontierei Cenad, polițiștii de frontieră au constatat mai multe situații în care cetățeni români nu posedau documentele corespunzătoare pentru a conduce vehiculele la volanul cărora se aflau.

„În data de 9 decembrie s-a prezentat pentru controlul de frontieră, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un cetățean român în vârstă de 19 de ani. La controlul de frontieră, tânărul a prezentat pe lângă documentul de identitate și documente autoturismului, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au constatat faptul că mașina este radiată din circulație din data de 22.07.2021.


Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a comunicat ITPF Timișoara.

„Aproximativ după jumătate de oră, un alt cetăţean român s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la același punct de trecere a frontierei. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Opel înmatriculat în România, iar colegii noștri i-au solicitat și documentele autoturismului și permisul de conducere, pe lângă cel de identitate. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că certificatul de înmatriculare prezentat la control nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, acesta fiind fals. Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunii de fals și uz de fals”, a mai transmis Poliția de Frontieră.

Tot la Cenad, în 10 și 11 decembrie, au mai fost opriți și doi șoferi care nu aveau dreptul de a conduce vehicule, unul pentru că avea permisul suspendat, altul pentru că nu poseda un astfel de act.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.