Viceprimarul unei comune timișene, găsit incompatibil de ANI. În ce alt scandal...

Viceprimarul unei comune timișene, găsit incompatibil de ANI. În ce alt scandal a fost implicat

1
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul comunei timișene Bara, Valentin George Olaru, a fost găsit de Agenția Națională de Integritate în stare de incompatibilitate, deoarece, din data de 20 noiembrie 2020, exercită simultan cu funcția de viceprimar, și pe cea de comerciant persoană fizică în propria întreprindere individuală și a beneficiat în campaniile din 2020 și 2021 de subvenții în valoare de aproximativ 139.000 lei.


El se face vinovat de înălcarea art. 87 alin. (1), g) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia  funcția de primar sau viceprimar este incompatibilă cu cea de comerciant persoană fizică.

Declarația de avere și cea de interese a viceprimarului – și nu numai – nu este publicată pe site-ul oficial al comunei Bara, aflată în partea de nord-est a județului, care administrează încă patru sate. Viceprimarul a mai fost, în această primăvară, protagonistul unui scandal în satul Lăpușnic, unde, deranjat de o boxă, a intrat cu o furcă în curtea casei din care se auzea muzica, a a amenințat proprietara casei care voia să cheme poliția, a bruscat-o și i-a luat telefonul. Poliția a întocmit un dosar penal pentru amenințare, violare de dominiliu și distrugere.

1 COMENTARIU

  1. Indepartati aceste „lepre”!
    La Sandra este si mai grav. Primarul suspendat invarte afacerile pentru ca este tot pe functie, iar vicele care aste tot suspendat se afiseaza ca…”P… .in frunte” la orice eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.