Amendă consistentă pentru un bărbat care a înjurat polițiștii locali care l-au...

Amendă consistentă pentru un bărbat care a înjurat polițiștii locali care l-au trezit în timp ce dormea pe stradă

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care a băut prea mult a adormit pe stradă, iar apoi s-a supărat pe polițiștii locali care l-au trezit, adresându-le înjurături și gesturi obscene.

„Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine din municipiu în urma sesizării transmise de către un cetățean, pentru verificarea unei persoane care se afla culcată pe jos pe stradă în fața unui imobil, având un rucsac în spate”, a transmis Poliția Locală Arad.

La fața locului, polițiștii locali au constatat că persoana respectivă adormise pe stradă, aflându-se în stare avansată de ebrietate.


Bărbatul a fost trezit de către polițiștii locali, dar a devenit recalcitrant și a refuzat legitimarea. Mai mult decât atât, acesta și-a satisfăcut nevoile fiziologice pe stradă, chiar în prezența polițiștilor.

„Persoana a fost condusă la sediul DGPL Arad, stabilindu-se identitatea pe baza actului de identitate prezentat polițiștilor locali de către soția sosită la fața locului, deoarece acesta în continuare a refuzat comunicarea datelor de identificare. Individul a fost amendat cu 2.400 lei, pentru refuz de legitimare, gesturi obscene, satisfacerea nevoilor fiziologice pe stradă și injurii aduse polițiștilor locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Menționăm că anul trecut persoana a mai fost sancționată cu avertisment pentru nepurtarea măștii de protecție în timpul stării de alertă generată de pandemie și pentru staționarea în loc nepermis”, se mai arată în informarea transmisă de Direcția Generală Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.