Întreruperi în furnizarea căldurii şi apei calde pe mai multe străzi din...

Întreruperi în furnizarea căldurii şi apei calde pe mai multe străzi din Timişoara. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat defecțiuni la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, care afectează azi consumatorii de pe mai multe străzi din Timișoara.

Astfel, apa caldă și căldura e întreruptă până la ora 16, la punctele termice 34, 43M, 43A, 44, 46 și la Modul Aquatim. „Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Coriolan Brediceanu, Balta Verde, Reg.


6 Artilerie Grea, Mircea cel Bătrân, Martir Petre Domășneanu, Deportații din Bărăgan, Martir Spiru Blănaru, Iancu Brezeanu, Macilor, Circumvalațiunii, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatti, Acad. Sextil Pușcariu, Popa Laurențiu, Suceava, Zenit, Cascadei, Cetății, Mart. Remus Tășală, Gh. Lazăr, J.S. Bach, Madrid, Salciei, în total un număr de 121 branșamente”, se arată în comunicatul companiei de termoficare.

În altă ordine de idei, Aquatim a anunşat întreruperea apei, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Atomului, Martir Cernăianu, Virgil Onițiu, Constantin Brâncuși, Zurobara, din Timişoara, precum și în Giarmata, Săcălaz și Cerneteaz, până la ora 15. Altfel, azi şi mâine, între orele 9-15 în Vucova, sunt „lucrări de spălare a bazinului de înmagazinare și a rețelei de distribuție. În prima zi se va opri furnizarea apei, iar a doua zi presiunea apei va fi scăzută”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.