Terorişti ai şoselelor, beţi sau drogaţi, descoperiţi de poliţiştii timişeni într-o razie...

Terorişti ai şoselelor, beţi sau drogaţi, descoperiţi de poliţiştii timişeni într-o razie de proporţii

0
DISTRIBUIȚI

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii rutieri din Timiş au efectuat o razie pe principalele artere din Timişoara şi Sânnicolau Mare. În urma acţiunii au fost aplicate 78 de amenzi în valoare de peste 13.000 de euro. Mai mulţi şoferi au fost prinşi că au condus sub influenţa alcoolului sau drogurilor.

Razia a avut loc ieri între orele 14.00-22.00, respectiv în noapte între 22.00-6.00, cu poliţişti ai Biroului Rutier Timişoara și cei ai Poliției Orasului Sânnicolau Mare.

În jurul orei 3, poliţiştii biroului timişorean au oprit pe strada Miresei o maşină condusă de un şofer în vârstă de 25 de ani, care, în urma testării a rezultat că a consumat cannabis.


Mai mult, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a descoperit că acesta avea şi permisul de conducere reținut.

În total, au fost legitimate 750 de persoane și controlate 655 de autovehicule, fiind efectuate 450 de testări cu aparatul etilotest și 20 de testări cu aparatul Drugtest. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 64.002 lei, conform OUG 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 11 permise de conducere, dintre care cinci pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și şase pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase opt certificate de înmatriculare și constatate şapte infracțiuni la regimul rutier. Poliţia anunţă că astfel de acţiuni vor continua în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.