Traficant de droguri, prins în flagrant în timp ce ridica un pachet...

Traficant de droguri, prins în flagrant în timp ce ridica un pachet de canabis trimis pe autocar din Spania

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Procurorii DIICOT Oradea au reţinut, în noaptea de joi spre vineri, doi inculpați cercetați sub aspectul savârşirii infracţiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

„În cauză s-a reținut că, cei doi inculpați au comercializat în repetate rânduri canabis consumatorilor de pe raza județului Oradea. La data de 26 ianuarie 2023, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet ce conținea 811 grame de canabis, comandat din Spania și trimis prin intermediul unui autocar în România. În urma celor patru percheziţii domiciliare efectuate în cauză a fost descoperită şi ridicată cantitatea de 206 grame de canabis”, a transmis DIICOT.

În cursul zilei de astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.