Amalia Gaiță a lansat materialul discografic care a avut parte de o...

Amalia Gaiță a lansat materialul discografic care a avut parte de o inedită audiție pe întuneric: „E o senzație interesantă ce apare după lansarea unui disc“

0
DISTRIBUIȚI

După ce la sfârșitul lunii ianuarie Amalia Gaiță a organizat un eveniment inedit în cadrul căruia melomanii au avut parte de o inedită audiție pe întuneric a pieselor incluse pe noul ei E.P. „The Grey“, (cu melodiile „Animals”, „Ground One”, „May 3rd” și „Undefined”), melodiile au apărut și pe platformele de streaming.

„E o senzație interesantă ce apare după lansarea unui disc. E ca și cum ai ține mult timp de ceva pe care îl dezlegi mai apoi în lume, așa, într-o secundă. Muzica există odată ce a fost eliberată, tu ești cel care între timp se schimbă. Piesele însă devin însemnări ale unor versiuni ale tale, înghețate în timp. Așa ca fotografiile de fapt, sau ca orice am atins ca să desprindem“, spune artista.

Veștile bune nu se opresc aici, căci solista care în luna octombrie a anului trecut a împlinit 31 de ani a intrat în studio pentru înregistări care se vor regăsi pe următorul material discografic al ei.

„Numai ce am lansat The Grey EP și ne-am și întors în studio să înregistrăm următorul nostru album.La înregistrări avem mereu stări diverse, amestecate – de la entuziasmul că se întâmplă în sfârșit după un an și ceva de repetiții, la o atenție exagerată pentru cel mai mic detaliu.


De la dorința de a cânta cât mai relaxat și încrezător, până la strictețea unui control cât mai mare pe instrument și interpretare. După câteva zile de concentrare maximă, pare că am alergat la maraton și revenim timid la viața de zi cu zi. În studio realizez ce înseamnă a lăsa ceva în urmă, fie cât de mic, de discret și intim, cât o șoaptă ascunsă pe undeva, sau o coardă care spune ce trebuie la momentul potrivit. Ce a fost idee e acum sunet. Tot ce a locuit în mine atâta timp devine o casă cu uși deschise. Unii vor dori să mai rămână, alții o vor vizita din când în când, alții o vor privi din depărtare. Dar în ea va trăi mereu un cântec. Mulțumim băieților de la Consonance Studio, priceperea lor e direct proporțională cu modestia și blândețea cu care ne-au făcut să ne simțim ca acasă. Abia aștept să scoatem piesele astea la lumină! “, spune Amalia Gaiță.

Pasionată de muzică de mică, Amalia Gaiță și-a făcut un nume atât pe scenă, cât și în domeniul fotografiei. La sfârșitul anului 2017 a lansat albumul de debut, „Melting Sun”, alături de trupa din care fac parte Mihai Moldoveanu la bas, Adrian Şchiopu la tobe şi Vlad Cotruş la chitară. Alături de numeroase concerte susținute în cluburi, Amalia a evoluat în cadrul unor festivaluri de renume din țara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.