Mai mulți șoferi, prinși băuți sau drogați la volan în acest weekend,...

Mai mulți șoferi, prinși băuți sau drogați la volan în acest weekend, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat în acest sfârșit de săptămână mai mulți bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 4 februarie 2023, în jurul orei 15:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe DJ 691 în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la canabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 4 februarie 2023, în jurul orei 23:57, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Drubeta din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 5 februarie 2023, în jurul orei 00:34, polițiștii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control pe Calea Timișoarei din Giroc, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 5 februarie 2023, în jurul orei 03:04, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Corneliu Coposu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.