Profesor universitar, prins în flagrant de DNA Timișoara în timp ce lua...

Profesor universitar, prins în flagrant de DNA Timișoara în timp ce lua mită UPDATE Teancuri de bani în dulapuri, la locuința profesorului

2
DISTRIBUIȚI

Procurori din cadrul DNA Timișoara și ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție din Caraș-Severin l-au ridicat de pe stradă, în Reșița, pe Cristian Rudolf.

Bărbatul, profesor de istorie în cadrul Universității „Babeș Bolyai” Reșița, ar fi fost denunțat de mai mulți polițiști care își continuă studiile, că ar pretinde sume de bani pentru promovarea examenelor.


Ofițerii DGA, sub coordonarea unui procuror anticorupție, l-ar fi prins în flagrant în această seară, conducându-l pentru a participa la percheziții și pentru fi audiat sub acuzația de luare de mită.

Din primele informații, acesta ar fi fost prins cu peste 10.000 de euro, sumă strânsă de la mai mulți studenți de la masterat, printre care și polițiști.

După flagrant, oamenii legii au început perchezițiile la locuința profesorului și la unitatea de învățământ.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Perchezițiile sunt încă în desfășurare, așa că sumele totale nu sunt cunoscute încă, însă în locuința profesorului universitar au fost găsite teancuri de bani în dulapuri.

Sursa foto: expressdebanat.ro

2 COMENTARII

  1. din nou o persoana mult ,stimata,,e prinsa cu eterna slabiciune…bani,bani,numai bani viseaza astia…zic din nou sa nu ajungeti la un conflict cu asemenea persoane ca sunteti condamnati din start…doar e o persoana de incredere precum doctorii din Iasi,Brasov

  2. Și polițiști ăștia daca nu sunt buni in stradă sunt buni la anticorupție. De ce învață polițiști și se ocupa cu cumpărarea de examene. De fapt daca guvernanții au cumpărat/plagiat doctorate…ce poți aștepta de la subalterni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.