Alarmă cu bombă, la Iulius Mall Timișoara. Autoritățile în alertă UPDATE 2...

Alarmă cu bombă, la Iulius Mall Timișoara. Autoritățile în alertă UPDATE 2 Ce s-a întâmplat cu autorul

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile au intrat în alertă după ce un apel a anunțat o bombă la cel mai mare centru comercial din Timișoara – Iulius Mall.


Conform primelor informații, apelul a fost primit la 18,11, o voce anunțând ”bombă la Iulius Mall”. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție de la ISU Banat, Poliție și Jandarmerie. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliția Timiș a anunțat că ”numărul de pe care s-a apelat apare în istoric cu mai multe sesizări privind amenințări cu materiale explozive, fapt pentru care
polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea veridicității celor sesizate și în vederea identificării și depistării celui care a efectuat apelul. Nu sunt evacuate persoanele din incinta complexului”. Este al șaptelea apel de la același număr de telefon.

UPDATE 2 Polițiștii au stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este același tânăr în vârstă de 16 ani, care a dat și celelalte apeluri. Adolescentul a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă, situată pe strada Corbului din municipiul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.