Cadavrul unui bebeluș, aruncat la groapa de gunoi. UPDATE Polițiștii cer ajutorul...

Cadavrul unui bebeluș, aruncat la groapa de gunoi. UPDATE Polițiștii cer ajutorul cetățenilor

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Oravița, județul Caraș-Severin, au găsit ieri, într-o groapă de gunoi din oraș, cadavrul unei bebelușe.

Descoperirea macabră a fost făcută în urma unei sesizări, fetița se afla într-o haldină de gunoi din Oravița, aruncată într-un sac menajer. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt.

Cadavrul nou-născutei a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.


Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun.

UPDATE „În continuarea cercetărilor efectuate în legătură cu cazul bebelușului găsit decedat, la o groapă de gunoi din orașul Oravița, a fost efectuată necropsia cadavrului, iar cauza decesului urmează a fi stabilită cu exactitate în urma rezultatelor analizelor de laborator și a examenului histopatologic care se efectuează în cauză. De asemenea, cu ocazia cercetării la fața locului și a verificărilor ulterioare au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă. Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare. Dacă cetățenii dețin orice fel de date sau informații care ar putea ajuta la soluționarea cazului, îi rugăm să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.