O nouă ediție a „Expo Mobila Timișoara”, în această primăvară

O nouă ediție a „Expo Mobila Timișoara”, în această primăvară

0
DISTRIBUIȚI

O nouă expoziție de mobilă – prima din acest an – va fi organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş între 6 și 9 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Expoziția națională dedicată industriei mobilei se adresează atât celor interesați să cumpere piese de mobilier, cât și firmelor contractante. „Expo Mobila Timișoara” reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile expoziției vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie și alte accesorii.

Atât publicul larg cât și arhitecţi de interior sau designeri de mobilier vor avea prilejul să vadă zeci de stiluri de mobilă, de la clasic la modern, cu variate tipuri de modele și design, și o gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte.


Mobilierul se poate cumpăra la preţuri de producător, potrivite pentru toate bugetele, se oferă consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier iar achizițiile se pot face pe loc, sau piesele pot fi comandate la prețuri speciale.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00, și duminică, între orele 10:00 – 18:00, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.