Seminar de informare în domeniul siguranței alimentelor, la Centrul Regional de Afaceri...

Seminar de informare în domeniul siguranței alimentelor, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Direcția Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor Timiș organizează marți, 7 martie, de la ora 11:00, un seminar de informare în domeniul siguranței alimentelor, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri.

Vor fi prezentate noutățile legislative care reglementează controalele oficiale în domeniul siguranței alimentelor și se va discuta despre regulile de bune practici de lucru și igiena în lanțul de aprovizionare, depozitare, procesare și comercializare a produselor alimentare, marca de sănătate – identificare, restricții și derogări de la importul sau exportul produselor alimentare și semnificații în contextul actual al evoluției bolilor infecțioase, stabilirea măsurilor speciale de combatere a pestei porcine africane, norma sanitară care stabilește procedura pentru marcarea și certificarea produselor de origine animală destinate consumului uman.


Va fi prezentată, de asemenea, procedura de retragere a produselor de pe piață – voluntar sau oficial – sistemele de alertă rapidă RASFF și AAC (registrul de stabilire a principiilor și a cerinţelor generale ale legislaţiei în domeniul alimentelor, de înfiinţare a Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară şi de stabilire a procedurilor în domeniul siguranţei alimentelor).

Temele vor fi susținute de dr. Flavius Nicoară, director executiv al DSVSA Timiș, și dr. Corina Pădurariu, consilier la biroul de autorizări, înregictrări, TRACES, gastiunea activităților de import-export.

Termenul de înscriere este data de 3 martie 2023 iar taxa de participare este de 150 de lei pentru firmele membre și 250 de lei pentru firmele care nu sunt membre CCIAT. Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de participare care se regăsește accesând link-ul  https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=gsz8.

Evenimentul se înscrie în programul CCIA Timiș pentru anul 2023 de informare și instruire a agenților economici cu privire la noutăți legislative în diferite sectoare de activitate, organizat în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.