Amendă consistentă pentru un depozit de material lemnos. Care a fost motivul

Amendă consistentă pentru un depozit de material lemnos. Care a fost motivul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Sancțiune contravențională de 15.000 de lei aplicată și peste 140 de metri cubi de material lemnos confiscați în urma unui control la o societate comercială din Caraș-Severin.

„Marți, 11 aprilie, polițiști de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara, cu sprijinul polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol al Inspectoratului, au efectuat un control la un depozit de material lemnos, cu sediul în zona Caransebeș.


În urma verificărilor efectuate la societatea comercială în cauză, a rezultat o diferență în minus de 142,36 metri cubi de material lemnos, între stocul faptic înregistrat în evidențele societății și cel scriptic înregistrat în aplicația SUMAL 2.0”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de peste 30.000 de lei, a fost confiscată, iar polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei, conform Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.