Incendiu la etajul al treilea al unui bloc, o femeie a fost...

Incendiu la etajul al treilea al unui bloc, o femeie a fost rănită grav

0
DISTRIBUIȚI

Intervenție de urgență în această seară a pompierilor din cadrul Gărzii de Intervenție Lupeni și Detașamentului Petroșani pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe din Lupeni, strada Liliacului.

„Intervenția s-a realizat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dintre care una cu scară de intervenție la înălțime, dar și cu o ambulanță SMURD al cărei echipaj a acordat primul ajutor calificat și apoi a transportat la Centrul de Primire a Urgențelor de la Spitalul Municipal Lupeni o femeie în vîrstă de aproximativ 60 de ani care a suferit arsuri pe 60-70% din corp.


Din cauza fumului, 10 persoane, locatari ai blocului în care s-a produs incendiul, s-au autoevacuat. În același timp cu intervenția pentru stingerea incendiului s-a acționat cu un ventilator cu presiune pozitivă care a evacuat fumul din casa scării”, a transmis ISU Hunedoara.

În urma incendiului au ars obiecte de mobilier dintr-o cameră a locuinței, cauza declanșării fiind în curs de cercetare. După primele constatări, se pare că persoana aflată în locuință a lăsat nesupravegheată o țigară aprinsă. Victima se află acum sub supraveghere medicală de specialitate. Locatarii au revenit în locuințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.