Rag’n’Bone Man și Delinquent Habits se numără printre artiștii confirmați la...

Rag’n’Bone Man și Delinquent Habits se numără printre artiștii confirmați la ediția din acest an a festivalului District 23

1
DISTRIBUIȚI

Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, Tom Odell, Delia, Connect-R sau trupa S.A.R.S. reprezintă câteva nume anunțate de organizatorii ediției din acest an a festivalului District 23 – care s-a născut prin asocierea Flight Festival, Vest Fest și Magnetic Festival – care va avea loc în perioada 16 – 18 iunie la Aerodromul Cioca de lângă Timișoara.

Pe numele său adevărat Rory Charles Graham, Rag’n’Bone Man s-a născut în 29 ianuarie 1985, iar primul său single de succes, „Human”, a fost lansat în 2016. Albumul de debut cu același nume a fost lansat un an mai târziu și a devenit cel mai rapid vândut album de debut de către un bărbat în deceniu, conform topului britanic. După succesul albumului, Rag’n’Bone Man a cântat în întreaga lume și a colaborat cu Bugzy Malone („Run”), Logic sau Calvin Harris („Giant”). În ianuarie 2021, artistul a lansat „All You Ever Wanted” din albumul „Life by Misadventure“ și a colaborat cu Pink pentru melodia „Anywhere Away from Here”.


Artistul a apărut și într-un episod din serialul EastEnders, unde a interpretat piesa „God Rest You Merry, Gentlemen”.

Un alt nume anunțat pentru ediția din acest an a festivalului este grupul american Delinquent Habits. Trupa de hip hop a luat naștere în 1991 și este cunoscută în special datorită pieselor lor rap cu tentă latină. Primul lor album a fost produs de membrul formației Cypress Hill, Sen Dog, care a și cântat în acest material discografic. Unul din cele mai de succes single-uri ale trupei s-a numit „Tres Delinquentes”.

Organizatorii vor anunța noi artiști pentru ediția din acest an a evenimentului în scurt timp promițând un line-up de excepție pentru anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

Vă reamintim că în acest an trei festivaluri (Flight Festival, Vest Fest și Magnetic Festival) se reunesc pentru a marca o premieră pentru România: crearea unui „oraș” în afara Timișoarei, pe aerodromul Cioca, pentru un weekend plin de muzică de toate genurile, tehnologie și acțiuni sustenabile prin cartierele oferite de fiecare dintre cele trei evenimente. District23 va avea nu mai puțin de trei scene principale și încă cel puțin trei scene secundare.

Abonamentele sunt disponibile aici și fiecare abonament cumpărat asigură accesul la toate cele trei festivaluri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.