Femeie arestată după ce a dat foc unui telefon încercând să distrugă...

Femeie arestată după ce a dat foc unui telefon încercând să distrugă probe într-un dosar de trafic de droguri

0
DISTRIBUIȚI

DIICOT Arad a efectuat săptămâna trecută, în 4 aprilie, mai multe percheziții într-un dosar de trafic de droguri, iar cinci suspecți au fost arestați preventiv. Unul dintre aceștia a încercat, de după gratii, să scape de probe incriminatorii. În timpul percheziției, suspectul a făcut schimb de telefoane cu o femeie care locuia în același imobil, iar o dată aflat în arestul IPJ Arad, bărbatul i-a transmis femeii să distrugă telefonul.

„Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la data de 7 aprilie 2023 în locuința inculpatei, a fost identificat telefonul mobil distrus prin ardere de către aceasta.


Din probele administrate în cauză a rezultat faptul că, la data de 5 aprilie 2023, la instigarea inculpatului aflat în stare de arest preventiv, inculpata a aruncat în soba de teracotă telefonul mobil în scopul sustragerii acestuia de la efectuarea unei percheziţii informatice şi aflării adevărului”, a transmis DIICOT.

Propunerea formulată de către procurorii DIICOT Arad a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad, care a dispus arestarea la domiciliu a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile. Femeia este inculpată pentru săvârșirea infracțiunii de sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul SCCO Arad, BCCO și Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.