Vremuri bune la Timișoara: Eugen Caminschi și Bogdan Bogy Nagy lansează albumul...

Vremuri bune la Timișoara: Eugen Caminschi și Bogdan Bogy Nagy lansează albumul lor cu un concert care va avea parte și de invitați speciali

0
DISTRIBUIȚI

Eugen Caminschi și Bogdan „Bogy“ Nagy vor lansa albumul „Good Times”, o colecție de 12 cântece despre prietenie și simplitate în arta sunetelor., evenimentul urmând să se desfășoare în data de 6 aprilie, de la ora 21, la Casa del Retro.

Temele universale regăsite frecvent în blues sunt abordate într-o perspectivă acustică, originală – o urmare firească a experiențelor de peste 20 de ani a celor doi muzicieni alături de nume consacrate ale genurilor de blues, rock și folk din România.


„Nu e ușor în vremurile noastre să faci un album fără compromisuri, despre prietenie și bucuria de a fi împreună, atunci când totul în jur pare să se destrame. Dar până la urmă cu ce rămânem? Împreună cu Bogy n-am găsit decât un singur răspuns – «Good Times»”, spune Eugen Caminschi.

Prima lansare a acestui album a avut loc în data de 27 februarie la Teatrul Excelsior din București , unde muzicienii i-au avut ca invitați pe Mugurel Vrabete (bas) și Claudiu „Nașul” Purcarin (percuție). Pe lângă compozițiile proprii albumul beneficiează și de reinterpretări ale unor autori ca Robert Johnson, Gregg Allman, Paul Rodgers sau Cactus.

„Cu Bogy mă cunosc și cântăm din 2004. Practic proiectul ăsta s-a născut o dată cu solicitarea unui bun amic Ștefan Lăzărescu de a cânta împreună cu Bogy la un vernisaj în Buzău acum 2 ani. Atunci ne-am dat seama că putem continuă în duet și iată că s-a materializat deja prin acest album“, spune Eugen Caminschi. Invitații speciali ai concertului de lansare a albumului Good Times din Timișoara sunt Victor Miclăuș și Levi Molnar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.