Acoperișul unui bloc în care se aflau zeci de persoane a fost...

Acoperișul unui bloc în care se aflau zeci de persoane a fost cuprins de flăcări

0
DISTRIBUIȚI

Panică în această după-amiază într-un bloc din localitatea hunedoreană Hațeg, după ce o parte din acoperișul clădirii a fost cuprins de flăcări.

Conform ISU Hunedoara, 50 de persoane s-au autoevacuat din clădire, iar o persoană a suferit o intoxicație cu fum, primind îngrijiri la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

Flăcările au distrus aproximativ 80 de metri pătrați din acoperișul improvizat inainte ca incendiul să fie stins de pompieri.

UPDATE „Pompierii Detașamentului Hunedoara au acționat, cu puțin timp după ora 16:00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un acoperiș al unui bloc cu patru etaje din orașul Hațeg.


Intervenția, îngreunată din cauza vântului, s-a realizat cu trei autospeciale de stingere, de mare și medie capacitate, cu o autoscară și cu Autospecială de Primă Intervenție și Comandă. Aproximativ 50 de persoane, locatari ai blocului de locuințe, s-au autoevacuat, o persoană a fost intoxicată ușor cu fum dar a refuzat transportul la spital. Acoperișul clădirii, care după primele constatări era unul improvizat, a ars pe o suprafață de 80 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra deschisă rezultată în urma lucrărilor la acoperișul care avea în componența construcției membrană bituminoasă”, a transmis ISU Hunedoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.