Haine noi pentru „Sunt vagabondul vieții mele”. Celebrul hit are parte de...

Haine noi pentru „Sunt vagabondul vieții mele”. Celebrul hit are parte de o interpretare inedita în cadrul Sofa Sessions

0
DISTRIBUIȚI

Celebra melodie a lui Gheorghe Dinică, „Sunt vagabondul vieții mele“, are parte de o interpretare inedită realizată de Tias (din Insulele Reunion) și Silvia Antemia, în cadrul proiectului Sofa Sessions, care a fost inițiat de muzicianul timișorean Dan Oros și care a evoluat rapid într-o trupă online multiculturală care adună oameni din diverse țări.

Piesa este cântată în limba franceză de către Tias, un artist din Insulele Reunion în duet cu Silvia Antemia. Silvia s-a născut în Germania dar a urmat cursurile Facultăţii de Muzică şi Teatru din Timişoara, pe care le-a definitivat cu examenul de disertaţie în anul 2017 și a apărut și în videoclipul Storia, lansat anul trecut de către artistul Tunisian Kim Rabie, care a a absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara.

Dan Oros, creatorul proiectului derulat sub genericul Sofa Sessions, este membru fondator al formației timișorene Effect Band (care l-a avut ca mentor pe Arpad Kajtar o figură binecunoscută în scena locală) și cîntă ca baist alături de Ioan Popovici.

„În cadrul Sofa Sessions am realizat o serie de remake-uri la diverse melodii cu artiști din întreaga lume.


Am inițiat acest proiect pentru că pe plan local nu am găsit muzicieni potriviți și pentru că nu mi-a permis timpul să am repetiții cu alți muzcieni. La început am contactat diverși artiști internaționali iar acum sunt eu contactat de ei. Le trimit negativele pieselor pe care vrem să le interpretăm și diverși artiști îmi trimit interpretările lor. Ceea ce vreau să transmit cu aceste sesiuni este faptul că muzica are un limbaj universal. Am colaborat cu artiști din Chile, Franța, Croația, Cehia, Brazilie, America de Nord și din alte locuri. Sincer cred că piesa Sunt vagabondul vieții mele merită atenția tuturor pentru că oameni din altă cultură geografică au pus suflet în această interpretare“, a spus Dan Oros, iniițiatorul Sofa Sessions.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.