Mai mult decât weekend, la Iulius Town. Experiențe pentru întreaga familie, într-un...

Mai mult decât weekend, la Iulius Town. Experiențe pentru întreaga familie, într-un singur loc

0
DISTRIBUIȚI

Veștile bune continuă să vină de la Iulius Town, unde timișorenii sunt așteptați să petreacă un weekend plin de evenimente pentru toată familia. „Timișoara – 1930, Primul Concurs Internațional de Automobile din Banat”, 3×3 Iulius Town Challenge, expoziția „Simfonia Existenței”, dar și Cocktail Botanica Weekend sunt câteva dintre propunerile pentru un sfârșit de săptămână reușit.

103 ani are cel mai veritabil autovehicul ce poate fi admirat sâmbătă, 20 mai 2023, între orele 10:00 – 15:00, la Iulius Town Timișoara, în cadrul celei de-a treia ediții a Memorialului Automobilistic „Timișoara – 1930, Primul Concurs Internațional de Automobile din Banat”. Un Renault din 1920, un D.K.W din 1938, Citroen din 1923, Mercedes-Benz din 1939, Mercedes din 1950, Austin din 1927, Buick din 1925, Peugeot din 1934 și Ford V8 din 1938 sunt câteva dintre bijuteriile pe patru roți, care vor fi expuse în Piațeta Tucano din Iulius Gardens. În anul 1930 Timișoara intrase pe lista scurtă a orașelor cu competiții automobilistice din România, prin organizarea primului concurs de automobile din Banat cu participare internațională. Unul dintre Participanți a fost Alteța Regală Principele Nicolae.

Tot în acest weekend, 20 – 21 mai, poți să vii să îi susții pe concurenții de la „3×3 Iulius Town Challenge„, ediția a II-a.


Publicul va avea ocazia să asiste la o competiție spectaculoasă, pe lângă meciurile de baschet 3×3 fiind organizate şi concursuri individuale de aruncări de 3 puncte, aruncări libere, Skills Challenge și KNOCKOUT Challenge. „3×3 Iulius Town Challenge” este organizat de Iulius Town, în parteneriat cu Asociaţia Dunk Tm, Dribling, Black Auto Timișoara, Unique Events, CasaRusu și bearstyle.ro, sub egida Federației Române de Baschet.

Duminică, de la ora 11:00, cei mici sunt așteptați la Teatru de Păpuși, care are loc în Iulius Gardens. Săptămâna aceasta „Peștișorul de aur” își va spune povestea, iar de la ora 15:00 copiii se vor putea întâlni cu Zâna Florilor.

Însă, dacă arta este marea ta pasiune, te așteptăm în Iulius Mall, unde are loc expoziția de sculptura mică, „Simfonia existenței„, unde sunt expuse 30 lucrări realizate de Laura Șoneriu, în ani diferiți. Acestea exprimă sentimentele experimentate pe parcursul existenței umane și au fost făcute din materiale diferite: lemn, marmură, rășină acrilycă sau sticlă. Expoziția va fi prezentă în Iulius Mall până pe 13 iunie 2023.

În același timp, la Iulius Town are loc Food&Music ExtravaganzaCocktail Botanica Weekend, unde restaurantele din Iulius Gardens te așteaptă cu preparate delicioase și cocktailuri savuroase. Tot în acest weekend vor avea loc concerte susținute de Lidia Buble și Vunk, iar primul Festival al artei florale – Florall din Iulius Town Timișoara, unde echipe de floriști din toată țara își vor prezenta parfumatele creații, te așteaptă să petreci un final de săptămână fresh și plin de culoare. Citește mai multe despre evenimente pe pagina de Facebook a Iulius Town!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.