SCM Politehnica s-a salvat de la retrogradare după un baraj început cu...

SCM Politehnica s-a salvat de la retrogradare după un baraj început cu două victorii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timișoara / Facebook

SCM Politehnica s-a salvat de la retrogradare după ce a obţinut două victorii în două zile la Alexandria, în turneul de promovare/menţinere în elita handbalului intern.


Ieri, alb-violeţii au învins gazda din Teleorman iar astăzi au trecut de formaţia din Făgăraş, scor 36-28, ambele adversare fiind divizionarele secunde calificare la baraj.

Ieri, în prima zi a jocurilor de baraj de la Alexandria, Poli s-a impus chiar în faţa formaţiei gazdă, CSM, fără probleme, cu scorul de 38-32 (23-15). La fel ca şi anul trecut, în condiţiile în care divizionara secundă a cedat de asemenea în faţa formaţiei din elită, în acest caz CSM Făgăraş contra Vasluiului, scor 30-33, calculele s-au simplificat.

Ambele echipe din Liga Zimbrilor, care se vor întâlni (convenabil) mâine, îşi puteau asigura deja locul şi în ediţia viitoare e primei ligi, lucru care s-a şi întâmplat.

Mai întâi Vasluiul a învins-o şi ea pe CSM Alexandria, dar cu mai multe emoţii, scor 38-37, după ce la pauză amfitrionii au avut trei goluri avantaj (20-23). Apoi handbaliştii alb-violeţi şi-au făcut treaba, din nou fără prea multe griji, doar în prima parte echipa din Făgăraş reuşind să facă faţă. Repriza I s-a încheiat la egalitate, dar în partea secundă poliştii s-au distanţat fără probleme şi s-a pus doar problema scorului final, care, pentru conformitate, a fost 36-28.

Astfel, antrenorul Mihai Rohozneanu şi elevii săi îşi îndeplinesc misiunea, fie şi via baraj, Poli sperând acum la un sezon 2023-24 mai bun. Jocurile de mâine: Făgărăş – Alexandria şi Poli – Vaslui (ora 14) vor conta doar pentru palmares.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.