SCM USV Timişoara s-a impus fără probleme la Cluj

SCM USV Timişoara s-a impus fără probleme la Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: rugbyromania.ro

SCM USV Timişoara a câştigat, aşa cum era de aşteptat, fără prea mari probleme jocul de la Cluj, cu CSU ELBI. „Leii” s-au impus cu 55-20 în jocul de ieri din Grupa I a Ligii Naţionale.

După eşecurile cu bucureştenele Dinamo şi Steaua, bănăţenii au avut o pauză iar acum fanii de acasă nu i-au putut urmări nici măcar online în duelul de ieri din Ardeal.


Echipa clujeană, care nu se prezentase în precedenta lor deplasare la „buldogi”, a reuşit totuşi să pună ceva puncte pe tabelă. Scorul era însă 19-0 pentru oaspeţi după un prim sfert de oră în forţă. Gazdele au replicat cu lovituri de pedeapsă şi au mai îndulcit diferenţa. La pauză SCM conducea cu 29-6.

Timişorenii au înscris apoi eseu după eseu la reluare (trei la rând) pentru un categoric 48-6. Cu o abordare mai relaxată pe final a vizitatorilor, „U” a mai punctat, inclusiv printr-un eseu, pentru un scor decent.

Au marcat pentru Cluj: Sean Morell – 2 eseuri, Toma Mîrzac- 2 transformări, 2 lovituri de pedeapsă, respectiv Stephen Shennan, Sebastian Vasilovici, Tiqe Iliesa, Alexandru Bucur, Kemal Altinok – un eseu fiecare, Corrado Ștețco – 2 eseuri, Dănuț Jipa – 2 eseuri, 3 transformări, Gabriel Rupanu – 1 transformare, Silvanu Godwin – 1 transformare
Jucătorul Meciului: Romeo – Corrado Ștețco.

SCM USV e pe 2 cu 20 de puncte, la trei de liderul CSA Steaua, tot din şase jocuri. Pentru bănăţeni urmează sâmbăta viitoare, de la ora 11, duelul din deplasare cu CSM Ştiinţa Baia Mare, care are 16 puncte şi ocupă doar locul 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.