Spectacolul Galei Premiilor UNITER 2023 va avea loc la Timișoara. Biletele pentru...

Spectacolul Galei Premiilor UNITER 2023 va avea loc la Timișoara. Biletele pentru spectacole au fost puse în vânzare

0
DISTRIBUIȚI

Gala Premiilor UNITER – în acest an un amplu proiect pentru Capitala Europeană a Culturii –  va fi lansată în 29 mai la București, iar spectacolul galei va avea loc în sala mare a teatrului timișorean în 12 iunie, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct pe www.uniter.ro, www.tvt.ro, TVR Cultural și Radio România Cultural. Sosirea invitaților pe covorul roșu, începând cu ora 19:00, va fi transmisă în direct pe contul YouTube și pe pagina de facebook a UNITER.

Tot la Timișoara, gala UNITER va fi precedată  de reprezentații  cu trei dintre cele mai apreciate puneri în scenă, nominalizate la categoria „Cel mai bun spectacol al anului 2022”, la care, după spectacol, publicul va avea prilejul să dialogheze cu interpreții.

În data de 7 iunie, de la orele 18:00 și 21:00, în Sala 2 a teatrului național timișorean, va avea loc spectacolul „Oedip Rege” de Sofocle, pus în scenă de regizorul Declan Donnellan și scenograful Nick Ormerod la teatrul național „Marin Sorescu” din Craiova. „Antonin Artaud. Familia Cenci”, spectacol după Shelley și Stendhal cu regia semnată de Silviu Purcărete și scenografia de Dragoș Buhagiar la teatrul național „Vasile Alecsandri” din Iași, va fi jucat la Timișoara în 8 iunie, de la ora 19:00, și în 9 iunie, de la ora 16:00, la fabrica de decoruri a teatrului timișorean aflat în parcul industrial Freidorf, pe strada Paul Morand nr.


9, iar în 9 și 10 iunie, de la ora 19:00, în Sala 2 va fi prezentat spectacolul „Seaside Stories”, din repertoriul teatral al Teatrului de Stat Constanța, cu regia și scenariul concepute de Radu Afrim.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi procurate online, pe site-ul www.tntm.ro sau la agenția teatrului timișorean, de marți până duminică, între orele 11:00 – 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.