Aniversare specială pentru solistul trupei Cargo: concert memorabil la Timișoara, cu oaspeți...

Aniversare specială pentru solistul trupei Cargo: concert memorabil la Timișoara, cu oaspeți deosebiți de la Hells Angels în public (video)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1201232593">

Cargo a susținut un concert extraordinar joi seara în incinta Cazarmei U din Timișoara, în cadrul seriei de evenimente desfășurate sub genericul Codru Urban Garden, unde peste patru sute de spectatori au avut parte de o seară specială. Înaintea celei mai iubite trupe de rock din România au evoluat membrii trupei Pandora. Trupa care a luat naștere la sfârșitul anului 2010 a reușit să fie pe placul publicului, iar recitalul celor de la Cargo a început în forță și cu mai multe urări de „La mulți ani“ venite din public pentru solistul Adrian Igrișan, care și-a serbat ziua de naștere pe scenă.

Alături de piesele binecunoscute din repretoriul trupei, băieții au cântat și balada rock „Te chem“ și single-ul „Cruce-n destin“, melodie care a fost inclusă în compilația MusInk for Humanity, un proiect umanitar de excepție al Asociației Tattoo and Piercing România, care aduce împreună unele dintre cele mai importante trupe de rock din țara noastră. Dealtfel, solistul „Baciu“ i-a îndemnat pe toți cei prezenți să sprijine acest proiect.Un alt moment de mulțumire din partea sărbătoritului serii, a fost și pentru oaspeții speciali care au participat ca invitați în public la această sărbătoare și anume mai mulți membri ai cluburilor Hells Angels din S.U.A și Japonia.

„Chiar dacă nu toți motocicliștii sunt rockeri și nu toți rockerii sunt motocicliști, legătura dintre cele două culturi este foarte puternică și s-a văzut și la concertul de ieri seară cu Cargo, care a fost un concert memorabil din mai multe puncte de vedere. Legătura asta dintre motociliști și rock a început încă din 1967 când a început Summer Of Love. Ne-am bucurat să îi avem în vizită pe cîțiva motocicliști din Hells Angels California. Ei au venit să viziteze România și vor merge într-un tur al țării. Pentru început au preferat să vadă Timișoara. Am mers alături de ei la concertul Cargo care s-a dovedit încă o dată cea mai iubită trupă rock a României. Au fost impresionați, le-a plăcut foarte mult, au și învățat refrenul de la Erată. Am schimbat impresii cu membrii Cargo și ne-am bucurat să-l avem printre invitați și pe Gordon Gary Grow (Flash), o figură legendară Hells Angels California, care a participat și la celebrul concert din Altamont care a avut loc în 5 decembrie 1969. Am povestit cu el multe despre acel eveniment și vremurile acelea. Am mai avut un invitat special și din Hells Angels din Japonia, un muzician care are și o trupă de hardcore punk. Oaspeții noștri au avut parte de o seară specialăpă și o întâlnire deosebită, într-un loc fain cu cei de la Cargo“, ne-a declarat Sorin „Sunshine“ Stanca, din partea Hells Angels Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.