Autorităţile din Timiş, în alertă: un bărbat condamnat a fugit de la...

Autorităţile din Timiş, în alertă: un bărbat condamnat a fugit de la un punct de lucru UPDATE Deținutul a fost prins

0
DISTRIBUIȚI

Autorităţile sunt în alertă după ce un bărbat condamnat a evadat în judeţul Timiş. Sava Tiberiu Flavius, care ispăşea o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru furt calificat, a profitat de regimul demideschis şi a dispărut de la un punct de lucru exterior.

Deţinutul în vârstă de 25 de ani are ochi căprui, frunte lată, păr şaten întins, nu poartă mustaţă şi faţa ovală, ten deschis. Măsoară 1,82 şi are statură atletică.

În dimineața acestei zile s-a constat dispariția acestuia de la punctul de lucru exterior Dietrich Honold.

În acest moment s-a dispus blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, s-au trimis echipe de căutare şi se cooperează cu IPJ Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Cei care-l văd sau pot oferi informaţii sunt rugaţi să apeleze la 112 sau Penitenciarul Timișoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

UPDATE Deținutul de 25 de ani care a evadat dintr-un punct de lucru exterior a fost identificat și capturat, anunță Penitenciarul Timișoara.

„Deţinutul Sava Tiberiu Flavius care, astăzi, 27 iunie 2023, a părăsit punctul de lucru exterior Dietrich Honold, a fost identificat și capturat, în jurul orei 10:47, pe raza localității Remetea Mare de către o echipă de căutare constituită din polițiști de penitenciare, angajați ai Penitenciarului Timișoara în colaborare cu angajații din structurile de apărare națională”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Ramona Bană.

Ea precizează că a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

„De asemenea, pentru deținut se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale.


Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, a mai transmis Bană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.