Cauți rochia perfectă? Uite cum o găsești

Cauți rochia perfectă? Uite cum o găsești

0
DISTRIBUIȚI

Dacă vrei să-ți faci un cadou frumos de care să te bucuri toată vara aceasta, o idee minunată este să îți cumperi o rochie nouă. Pentru că rochiile au puterea să ne facă să ne simțim mai frumoase, mai feminine și să ne transforme instant starea de spirit.

Când vine vorba de rochii e foarte important să alegi un model care să te pună în valoare atât pe tine cât și personalitatea ta și să te facă să te simți bine, în orice context ai purta-o.

Și, pentru că vara este sezonul oficial pentru rochii, am adunat în acest articol principalele modele de rochii care se poartă în acest sezon, ca să fii cât mai bine pregătită înainte să începi cumpărăturile.

Anul acesta au revenit ușor-ușor în tendințe rochii de la începutul anilor 2000, în culori puternice, cu tăieturi și decupaje chic și materiale lejere. Dar hai să le luăm pe rând și să vedem care este frumusețea fiecăreia.

Rochii asimetrice care te scot din tipare. O rochie cu o croială unică te va ajuta pe tine să fii o apariție unică și autentică, indiferent de contextul în care o vei purta. O astfel de rochie este minunată pentru că o poți purta și într-o ținută elegantă, cu tocuri sau platforme, dar și cu o pereche de teniși sau adidași, la o ieșire relaxată cu prietenii tăi. Acest design este unul care se adaptează foarte frumos corpului tău și îi scoate trăsăturile în evidență. Este o alegere la limita dintre elegant și excentric și, cu siguranță, te va face să te simți cu adevărat deosebit.

Dacă ești stilul mai practic și nu vrei să te complici prea tare cu cine știe ce modele scoase din tipare și care te scot pe tine din zona de confort, mergi la sigur cu rochii tip cămașă. Ca și în cazul celor asimetrice, ele vin bine atât la ținute elegante cu sandale cu toc, cât și la ținute mai relaxate, cu pantofi sport.


O astfel de rochie este o alegere super versatilă și se va potrivi într-o mulțime de ocazii. Poți să o porți la birou, atât în sezonul rece cât și acum, în sezonul cald. În același timp, este foarte potrivită și pentru ieșirile în oraș cu prietenii. De asemenea, fiind un model atât de popular, pe piață există modele foarte variate atât în ceea ce privește culorile, cât și în ceea ce privește materialele.

În garderoba ta este bine să ai totuși câteva modele diferite de rochii, pe care să le asortezi momentului și stării tale de spirit. O rochie de tipul cămașă te scoate din încurcătură atunci când nu știi ce altceva să porți. Toate avem și zile ca astea în care pur și simplu nu ne hotărâm. În același timp, avem și zile în care starea noastră dictează și alegerile de îmbrăcăminte. Iar atunci când te simți romantică, în zilele când radiezi și te simți super bine, e bine să ai la îndemână o rochie cât mai feminină. Anul acesta, în această zonă, se poartă rochiile cu mânecile pufoase, bufante. Te vor ajuta să te simți extra, la o seară romantică alături de partenerul tău au la un eveniment special precum o gală sau o nuntă.

Rămânem această zonă deosebită, ca să menționăm încă un trend important de anul acesta – rochiile cu decupaje. Sunt o alegere foarte îndrăzneață și un mod de a arăta puțină senzualitate, fără să descoperi totuși prea mult. Decupajele la o rochie sunt o declarație de feminitate, într-un mod subtil, dar care oferă un maxi efect. Dacă vrei să obții un astfel de efect, alege o rochie cu lungime medie sau lungă și cu decupaje în talie sau pe spate. Cu siguranță vei atrage toate privirile și vei reuși să fii cu adevărat o apariție.

O alegere care nu se demodează pur și simplu de la an la an, de la vară la vară, este o rochie lungă. O astfel de rochie este bine să nu lipsească din garderoba ta, pentru momentele în care vrei să fii o apariție elegantă, chic, fără să te chinui prea mult să faci asta. Este și un model care te va ajuta să te simți mai confortabil în zilele foarte călduroase de vară, pentru că te protejează de soare.

Dacă nu știi exact care sunt modelele cu care îți stă bine, noi îți recomandăm să mergi prin magazine la o sesiune de shopping, să vezi exact ce îți place și ce ți se potrivește. Fiecare corp e unic, așa că nu doar trendurile trebuie să conteze atunci când îți alegi hainele. Iar dacă ești în căutarea unor rochii ieftine, fă o căutare și în magazinele online pentru că astfel te poți asigura că verifici și compari bine toate prețurile și că faci o alegere care să se potrivească și bugetului tău.