Fată aflată în grija Direcției pentru Protecția Copilului, dată dispărută. Dacă o...

Fată aflată în grija Direcției pentru Protecția Copilului, dată dispărută. Dacă o vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 17 ani, aflată în grija statului, a fost dată dispărută după ce a scăpat de sub supravegherea unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

„La data de 8 iunie 2023, în jurul orei 15:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către un reprezentant al DGASPC cu privire la faptul că, în jurul orei 15:45, în timp ce se afla împreună cu minora Codoba Larisa Alexandru de 17 ani (foto), din Lupeni, la Centrul de Sănătate Mintală Copii din Deva, într-un moment în care minora nu era supravegheată, aceasta a plecat într-o direcție necunoscută.


Minora prezintă următoarele semnalmente: 1,60 m, 40-45 kg., ochi căprui, păr șaten-deschis la rădăcină și șaten-închis la vârfuri, tuns la nivelul umerilor, are tăieturi cicatrizate pe ambele brațe, iar în momentul plecării era îmbrăcată cu un tricou negru, cu model de culoare galbenă pe piept și jeans de culoare albastru deschis”, a transmis IPJ Hunedoara.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.