Noi străzi reabilitate în Ghiroda. Ce zone sunt vizate

Noi străzi reabilitate în Ghiroda. Ce zone sunt vizate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Primăria Ghiroda a anunțat că vineri a fost semnat contractul pentru reabilitarea unui nou lot de străzi din localitate.

„Sunt cuprinse în acest Lot străzile Făgăraș, Câmpului, Jiul, Bega și Moldovei, pentru care Primăria Ghiroda a depus cerere de finanțare, în octombrie 2021, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.


Anul trecut, în septembrie, am primit confirmarea că obiectivul de investiții a obținut finanțarea de la bugetul de stat pentru lucrările la drumuri și canalizare, iar pentru execuția lucrărilor la instalațiile electrice, suma necesară va fi acoperită din bugetul local. În luna aprilie am semnat contractul de finanțare de pe acest program și am demarat licitația pentru execuția lucrărilor. Astfel, au fost încheiate contracte de execuție cu firmele SUPER CONSTRUCT SRL, pe partea de drumuri și canalizare și ELTAL GROUP SRL, care va realiza instalațiile electrice. Cele două firme au termen de execuție de 8 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, care urmează să fie emis în luna iulie”, a transmis primarul Ionuț Stănușoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.