Puternic incendiu de vegetație în Timiș. Au ars orz, grâu, dar și...

Puternic incendiu de vegetație în Timiș. Au ars orz, grâu, dar și o combină

0
DISTRIBUIȚI

Incendiu de vegetație în această după-amiază, pe un câmp din apropierea localității timișene Cenad. Se pare că focul ar fi pornit chiar de la combina care recolta cereale.

„Astăzi, în jurul orei 14:20, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un utilaj agricol (combină), în comuna Cenad. A fost alertată Secția de Pompieri Sânnicolau Mare și trimiși la locul intervenției șapte pompieri cu o autospecială de stingere și un autocamion cu container de stingere. La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta la un utilaj agricol, cu propagare la culturile agricole.


În urma incendiului au ars: utilajul agricol, pe aproximativ 80% din suprafață, lan de orz, pe o suprafață de aproximativ 2.000 mp, lan de grâu, pe o suprafață de aproximativ 5.000 mp și cinci hectare de miriște. La fața locului au intervenit și pompierii voluntari ai comunei Cenad cu două autospeciale de stingere și alte două utilaje. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, ca urmare a efectului termic în urma frecării mecanice a combinei agricole”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.