Trupa timișoreană The Case a lansat primul concert live filmat integral

Trupa timișoreană The Case a lansat primul concert live filmat integral

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Bianca Petrișor

După ce în urmă cu puțin timp au lansat „Live în Camera Obscură”, o sesiune în care trupa timișoreană își expune, într-un mod cât se poate de cinematic, cele mai recente single-uri, The Case invită publicul la o nouă explorare live. De această dată, este vorba despre un concert filmat integral, o premieră în activitatea de peste 11 ani a trupei, care surprinde perfect energia pe care muzica lor o transmite.

Concertul care s-a desfășurat în Timișoara, la Nemesis Art Club, în luna martie, a avut parte de o asistență pe cât de numeroasă, pe atât de activă și de dornică să simtă vibrația pe care trupa a livrat-o pe scenă.


Aparițiile live propuse de formația The Case sunt adevărate doze de energie în care riff-urile alerte de chitară se întâlnesc cu elemente dreamy de synth și infuzii electro foarte melodice, într-un peisaj sonor electrizant.

Formată în 2012, în Timișoara, trupa The Case și-a modelat conceptul stilistic pornind de la principiul experimentării și explorării tuturor zonelor muzicale. În acest fel, cu un pas dincolo de limitele impuse de un anumit gen, au reușit să își contureze un stil inconfundabil, cu o tematică compozițională ce orbitează în jurul experiențelor personale.Din punct de vedere discografic, până în acest moment, trupa a lansat un EP, „The Case” (2014), un album full-length, „Own the Night” (2017), dar și numeroase single-uri. În 2022, trupa a lansat nu mai puțin de trei single-uri, „Throne”, „Fever” și „After You”, toate lucrate în colaborare cu celebrul producător Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa la o serie de case de discuri cu renume, printre care Sony Music, Universal sau Warner Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.