Aur, argint şi bronz pentru timişorenii de la Sport Record Original, cu...

Aur, argint şi bronz pentru timişorenii de la Sport Record Original, cu echipa României la Mondialul WUKF. Dublă reuşită pentru Iovescu

0
DISTRIBUIȚI

Karatiştii de la Sport Record Original, din Timişoara, s-au întors cu trei titluri de campioni (unul individual şi două pe echipe), două de vicecampioni şi un loc 3, pe echipe, de la Campionatul Mondial de Karate WUKF din Scoţia, organizat săptămâna trecută la Dundee.

Sub steagul României, timişorenii, alături de sportivi din Bucureşti sau Cluj, au participat la competiţia mondială a Federaţiei WUKF, care cuprinde probe de kata individual si echipe, kumite individual si echipe, kobudo.

Au participat 62 de federații naţionale, cu 1.825 de sportivi (copii, minicadeți, cadeți, juniori, seniori, veterani), 96 arbitri, 278 de antrenori, 4.013 înscrieri.

Bede Laszlo Arthur, totodată antrenor, a fost vicecampion mondial, la categoria veterani cu echipa României, o categorie „specială, deoarece se adună cei mai bine pregătiți antrenori, Maeștri”.

Denis Iovescu, membru al lotului național WUKF, a fost dublu campion mondial în competiţie, impunându-se atât cu echipa naţională, cât şi la individual (-85kg), la o categorie foarte grea cu 36 adversari. A câștigat meciuri cu adversari din: Brazilia, Italia Anglia, Franța. În ultimul act a trecut de reprezentantul Italiei cu 6-0.

La categoria de kumite echipe rotativ România a ieșit campioană din zece echipe. Pe 2 s-a clasat Slovacia şi pe 3 Italia.

Thomas Waltner a reprezentat România la categoria kumite echipe rotativ cadeți A, unde din zece echipe România a ieșit vicecampioană. Pe 1 s-a clasat Italia şi pe 3 SUA.

La categoria kumite echipe cadeți, România a fost campioană mondială, cu Waltner Thomas în echipă.

Răzvan Bica a fost în echipa României la categoria de kumite rotativ 14-15 ani şi s-a clasat în bronz.


Competiţia fiind câştigată de danezi, urmaţi de englezi.

Sport Record Original este un club înfiinţat în 2001 în Timişoara. Obiectivele clubului sunt: promovarea sportului de performanţă, atât individuală cât și cea sportivă, precum şi creșterea calității vieții prin sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.