Bătrân rătăcit într-o zonă muntoasă din vestul țării, găsit cu ajutorul unui...

Bătrân rătăcit într-o zonă muntoasă din vestul țării, găsit cu ajutorul unui câine de căutare

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani s-a rătăcit astăzi în zona localității Costești din județul Hunedoara și a fost găsit teafăr după câteva ore de căutări la care a participat și un câine antrenat pentru astfel de situații.

„La solicitarea poliției, doi pompieri de la Detașamentul Deva și doi de la Detașamentul Orăștie au participat, împreună cu polițiștii din Orăștioara de Sus, la o misiune de căutare a unei persoane care, potrivit localnicilor, s-ar fi pierdut în zona Costești. Persoana respectivă, un bărbat cu vîrsta de aproximativ 70 de ani, a fost găsită și se află în afara oricărui pericol. Pentru a ajuta la acțiunea de căutare, a fost solicitat să fie prezent la intervenție, fiind proprietarul unui câine de căutare, pompierul Dîncșorean Grațian, a cărui contribuție la succesul misiunii a fost deosebit de importantă”, a transmis ISU Hunedoara.

UPDATE În urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală, a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara – Orăștie, jandarmilor din cadrul Detașamentului de Jandarmi Orăștie precum și a unor cetățeni din satul Costești, cu privire la dispariția bărbatului în vârstă de 67 de ani din comuna Orăștioara de Sus, județul Hunedoara, acesta a fost depistat pe pășunea din proximitatea satului Costești, denumită popular ,,La Perete”, acesta fiind conștient și cooperant.

La activitățile de căutare, au participat 20 de polițiști, lucrători ISU și jandarmi și un număr de 10 cetățeni din localitatea Costești.


Bărbatul a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.