Salvare dificilă după ce o mașină s-a răsturnat într-o râpă. Echipele de...

Salvare dificilă după ce o mașină s-a răsturnat într-o râpă. Echipele de intervenție au mers doi kilometri pe jos

0
DISTRIBUIȚI

O mașină de teren s-a răsturnat într-o râpă adâncă sâmbătă după-amiaza, în zona localității hunedorene Valea de Brazi. Șoferul a fost rănit, iar intervenția salvatorilor a fost îngreunată de faptul că locul accidentului este greu accesibil.

„Două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Lupeni s-au deplasat cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere, în localitatea Uricani, zona Valea de Brazi, unde a fost semnalat un accident.


Din cauza drumului inaccesibil pentru autospeciale, salvatorii au fost nevoiți să parcurgă aproape 2 kilometri pe jos, pentru a ajunge la locul solicitării, unde au constatat faptul că un autoturism de teren, în care se afla doar conducătorul auto, a ajuns într-o râpă foarte adâncă. În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 35 de ani, a suferit multiple traumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat cu un alt autoturism de teren până la ambulanța SMURD și ulterior la UPU Petroșani, în vederea efectuării investigațiilor de specialitate. Pe tot parcursul transportului, victima a fost asistată de către echipajul de paramedici”, a transmis ISU Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.