Un tren de călători a accidentat mortal două femei

Un tren de călători a accidentat mortal două femei

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-614190270">

Două femei au murit joi seara după ce au fost lovite de un tren de călători pe calea ferată situată între localitățile Cristian și Brașov.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii de la transporturi au fost sesizați joi seara cu privire la un accident feroviar produs pe calea ferată situată între localitățile Cristian și Brașov.

Echipajele de poliție sosite la fața locului au stabilit că un tren de persoane, care circula pe relația Brașov – Zărnești, ar fi surprins și accidentat mortal două femei, de 55 și 67 de ani.

„Prime date indică faptul că cele două victime ar fi coborât dintr-un autovehicul, ce se afla oprit în apropierea căii ferate și ar fi intenționat să ajungă de cealaltă parte a căii ferate, moment în care au fost accidentate de vehiculul feroviar”, transmite Poliția Brașov.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.