Bărbat lăsat inițial în libertate, arestat preventiv pentru că a atacat o...

Bărbat lăsat inițial în libertate, arestat preventiv pentru că a atacat o persoană și a vandalizat două mașini

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care a spart parbrizele a două mașini și a atacat o persoană, acum o săptămână, a fost introdus ieri în arest, după ce inițial magistrații luaseră decizia că suspectul poate fi cercetat sub control judiciar.

„Ieri, 4 septembrie, un bărbat de 32 de ani din Caransebeș a fost arestat preventiv și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.


Măsura a fost dispusă de Tribunalul Caraș-Severin, bărbatul fiind anterior sub control judiciar, într-o altă cauză. Astfel, la data de 29 august, în jurul orei 21:30, bărbatul ar fi distrus parbrizele a două autoturisme aflate pe strada Tudor Vladimirescu din Caransebeș, unul parcat și altul condus de un tânăr de 19 ani și ar fi agresat fizic un bărbat de 49 de ani, socrul proprietarului uneia dintre mașini. După comiterea faptei bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru distrugere și lovire sau alte violențe. În urma propunerii procurorului de caz de schimbare a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, față de bărbatul de 32 de ani a fost dispusă arestarea preventivă. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.