Contingentul „leilor” la Mondialul din Franţa s-a mărit. Rugbist de la SCM...

Contingentul „leilor” la Mondialul din Franţa s-a mărit. Rugbist de la SCM USV Timişoara, chemat de urgenţă în lotul României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro

„Stejarii” mai au două meciuri de disputat în puternica grupă în care au fost repartizaţi la Cupa Mondială, cu Scoţia şi Tonga. Din cauza problemelor medicale, în rugby sunt permise modificări de lot în timpul competiţiei, soluţie la care a apelat naţionala României. Printre cei trei jucători care se alătură lotului naţional pentru următoarele două partide se numără şi centrul Alexandru Bucur, de la SCM USV Timişoara, care devine astfel al şaptelea component al bănăţenilor aflat la marele turneu.

SCM îi mai are între „Stejari” pe Vlad Neculau, Gabriel Rupanu (autor a 8 puncte în partida cu Irlanda şi singurul marcator de până acum al României la CM), Tevita Manumua, Marius Simionescu, Alin Conache și antrenorul pentru jocul cu grămada, Mihăiță Lazăr.

Bucur (29 de ani) a mai avut selecții la echipa națională și a plecat de ieri în Franța.


„Pentru a suplini indisponibilitatea unora dintre Stejari pentru următoarele două meciuri, au fost convocați centrii Alexandru Bucur (29 ani) de la SCM USV Timișoara și Mihai Graure (20 de ani) de la CS Dinamo, precum și mijlocașul la deschidere Luca Nichitean (24 ani) de la CSM Știința Baia Mare. Ei îi vor înlocui în lot pe Gabriel Pop, Taylor Gontineac și Hinckley Vaovasa”, a informat rugbyromania.ro.

Dintre componenţii de pe Bega, Neculau a acuzat ceva probleme medicale. Titulari în ambele partide disputate la Cupa Mondială, căpitanul Cristi Chirica și Vlad Neculau sunt în plină recuperare în urma unor întinderi musculare abdominale, aceștia având șanse mari să fie apți pentru meciul de sâmbătă, cu Scoția”, mai arată sursa citată. 

Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 22.00 (Digi 2), România întâlneşte Scoţia și mai are de jucat cu Tonga în Grupa B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.