USR Timiș și-a lansat oficial candidatul pentru Primăria Lugoj

USR Timiș și-a lansat oficial candidatul pentru Primăria Lugoj

1
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: USR Timiș

Joi seara, în cadrul unui eveniment care a adunat peste 300 de susținători la Teatrul „Traian Grozăvescu” din Lugoj, Erwin Floroni, președintele USR Lugoj, și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al orașului timișean.


La eveniment a participat atât președintele USR, Cătălin Drulă, cât și Dominic Fritz (primarul Timișoarei) sau Elena Lasconi (primar Câmpulung Muscel).

Conform unui comunicat USR Timiș, Erwin Floroni este un om dedicat comunității, de 18 ani chirurg în Lugoj şi manager al Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” în vremea pandemiei. În timpul mandatului său, spitalul a înregistrat îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale și accesul la îngrijirea sănătății.

„Am intrat în politică fiindcă nu-mi plac hoții, mincinoșii și nici sistemul de pile și relații. Îmi plac oamenii onești, îmi place să muncesc. Mulți mi-au spus că sunt idealist, dar cum aș putea să fiu altfel? Trăim cu toții în Lugoj și am văzut că direcția orașului nostru nu e una bună. Un bun administrator nu caută vinovați, ci soluții. Soluții există, sunt în fața noastră, dar trebuie să vrem să le vedem și să avem curajul de-a le aplica. Am încredere că putem face din Lugoj un oraș viu, din care tinerii să nu mai plece, în care vârstnicii să poată trăi liniștiți, un oraș pe care să-l putem numi acasă”, a transmis Erwin Floroni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.