Amenzi de aproape 13.000 de euro în urma unei razii de amploare...

Amenzi de aproape 13.000 de euro în urma unei razii de amploare pe autostrada A1 între Arad şi Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Acţiune amplă a poliţiştilor pe autostrada A1, între Arad şi Timişoara. Traficul a fost deviat într-un spaţiu de servicii şi nu mai puţin de 200 de participanţi la trafic s-au ales cu amenzi.


Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 64.020 de lei.

„Pentru reducerea riscului rutier pe autostrăzile din România, Brigada Autostrazi din cadrul IGPR, a organizat la data de 25.10.2023, o acțiune pe raza de competentă a Biroului de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac unde s-au desfășurat activitati pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, la care au participat polițiști de la birourile de poliție autostrăzi Sibiu și Cluj.

De asemenea au fost angrenați în cadrul acțiunii reprezentanți ai RAR Arad și Timiș. Pentru gestionarea obiectivelor planului de acțiune și efectuarea unui control calificat asupra autovehiculelor de pe autostrada, cu sprijinul DRDP Timișoara s-a realizat devierea traficului timp de 3 ore, prin spațiul de servicii de la km. 530, pe sensul de deplasare Arad înspre Timisoara.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de 64.020 de lei, dintre care 45 au fost aplicate pentru constatarea defecțiunilor tehnice, 14 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 58 pentru nerespectarea prevederilor – OG 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora”, a informat IPJ Timiş.

Polițiștii au reținut totodată şase permise de conducere și au retras 29 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.